top of page

Slaapverwekkend: deze vijf Nederlandstalige ASMRtists zijn het luisteren waard

Het internet staat tegenwoordig vol met ASMR-video’s. Tikken op een toetsenbord, een kapper-rollenspel of geluiden van scheerschuim op de microfoon: er is voor ieder wat wils. De trend is overgevlogen vanuit de Verenigde Staten, maar intussen zijn er ook tientallen Nederlandstalige ASMR-kanalen te vinden op YouTube. Vandaar deze vijf tips voor Nederlandstalige ASMRtists om te luisteren.



Tip: zet je koptelefoon op of doe oordopjes in bij het beluisteren van de video’s voor de ultieme ASMR ervaring!


1. Cindy Whispers ASMR

Cindy Whispers ASMR is het grootste ASMR-kanaal van Nederland. Ze is vier jaar geleden begonnen als ASMRtist op YouTube en is met bijna veertig duizend abonnees al snel uitgegroeid tot één van de populairste ASMR-kanalen in Nederland. Bekijk hier het kanaal van Cindy Whispers ASMR of klik op de video hieronder om kennis te maken met haar content.


2. Dutchess ASMR

Esmee, bekend als Dutchess ASMR, maakt al vijf jaar Nederlandstalige ASMR-video’s. Haar video’s variëren van make-up aanbrengen tot boodschappen shoplogs. Bekijk hier het kanaal van Dutchess ASMR of klik op de video hieronder om kennis te maken met haar content.


3. LindASMR

Linda van LindASMR kijkt altijd ASMR voor het slapengaan en besloot in 2020 haar liefde voor die zachte geluiden te delen met alle Nederlandse ASMR-fans op YouTube. Bekijk hier het kanaal van LindASMR of klik op de video hieronder om kennis te maken met haar content.


4. SleepyTwin ASMR

Thijs maakt sinds januari 2021 ASMR-video’s op het YouTube-kanaal ‘SleepyTwin ASMR’. Hij maakt video’s met gedetailleerde geluiden en zijn diepe fluisterstem. Bekijk hier het kanaal van SleepyTwin ASMR of klik op de video hieronder om kennis te maken met zijn content.


5. Sweet Tapping ASMR

Alice van Sweet Tapping ASMR maakt al vijf jaar lang ASMR-video’s. Ze doet aan ASMR in het openbaar, rollenspellen, shoplogs en nog veel meer. Bekijk hier het kanaal van SleepyTwin ASMR of klik op de video hieronder om kennis te maken met zijn content.


bottom of page